مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه سوپ سبزیجات



 

 

طرز تهیه سوپ سبزیجات

 

 

هنگامیکه این سوپ لذیذ و مملو از ویتامین را بخورید ذره ای هم احساس پشیمانی از پخت آن نخواهید کرد. این سوپ شامل کلم، اسفناج، تره فرنگی و کدو سبز است و تنها 90 کالری می‌باشد.

 

 

زمان پخت: 35 دقیقه

 


مواد اولیه : برای 8 نفر

 

 

تره فرنگی تمیز شده
2 عدد
کرفس ریز خرد شده
2 ساقه
سیر قیمه قیمه شده
2 عدد
روغن زیتون
1 قاشق سوپ خوری
آب مرغ 400 گرم
گوجه فرنگی خرد شده با ریحان، نمک و پونه کوهی به مقدار لازم
کلم خرد شده 4 پیمانه
کدوی متوسط خرد شده 2 عدد
بچه اسفناج 150 گرم
جعفری ریز خرد شده(یا ریحان) 2/1 پیمانه
سرکه 2 قاشق سوپ خوری

 

 


طرز تهیه :

 

 

در قابلمه‌ای مناسب تره فرنگی، کرفس، سیر در حدود 10 دقیقه (تا وقتی که تغییر رنگ نداده است) تفت می‌دهیم.سپس کدو سبز، گوجه فرنگی و کلم پیچ به اضافه 4/1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مواد دیگر اضافه می‌کنیم.می‌گذاریم تا به جوش آید، شعله را کم کرده تا 5 دقیقه آهشته بجوشد مقداری از اسفناج را اضافه کرده کمی صبر کرده سپس بقیه اسفناج، جعفری و سرکه را اضافه می‌کنیم.